2020 Yaz Döneminde Staj Yapmış Öğrencilerin Dikkatine (DEFTER TESLİMİ)

Aşağıda belirtilen belgelerin imzalı ve mühürlü hallerinin, tarandıktan sonra pdf formatında firatmakineyazstaji@gmail.com adresine 6 Kasım 2020 Cuma gününe kadar e-posta yolu ile iletilmesi gerekmektedir. İlgili mail dışında gönderimler dikkate alınmayacaktır. Dosya alımları sadece bu e-mail üzerinden yapılacaktır.

E-posta gönderirken okul numaralı resmi öğrenci mail adresi kullanılacaktır. Konu başlığında ad soyad-öğrenci numarası-staj türü (stajI-II) mutlaka belirtilmelidir.

Staj I ve II yi yapan ve teslim edecek öğrenciler, iki stajı da tek bir mail içinde göndermeleri gerekmektedir.

Mail içeriğinde;

1- Staj defterinin tamamı (imzalı ve mühürlü) (taranmış pdf halinde)

2- Staj sicil fişi (staj not çizelgesi) (imzalı ve mühürlü) bu iki belge tek mail altında gönderilmelidir. (taranmış pdf halinde)

Pdf formatındaki belgelerinizi öğrenci numarası, ad ve soyadın baş harflerini içerecek şekilde isimlendiriniz.

Dosyalarınızı e-mail olarak göndermenin dışında, teslim ettiğinize dair staj dosyası teslim formunu doldurunuz.

Staj dosyası teslim formu için tıklayınız.

Formu bir kez doldurunuz. E-mail'i eksik belgeli ya da hatalı olarak gönderirseniz gönderdiğiniz e-maile reply (cevapla) yaparak dosyanızı tekrar gönderiniz. Farklı mail başlıklarıyla gönderimde bulunmayınız.

NOT: 2020 - 2021 Güz Dönemi içinde stajını ödev olarak ya da bir kurum/firmada stajını yapacak olan ve  ders olarak seçen öğrenciler (dönem içerisinde stajını yapmak için başvuruda bulunanlar ve bu nedenle stajını daha tamamlamamış öğrenciler), uzaktan eğitim sistemi üzerinden staj dosyalarını ve sicil fişlerini ya da ödev/projelerini yükleyeceklerdir. Teslim tarihi dersin sorumlu öğretim üyesi tarafından daha sonra uzaktan eğitim sistemi üzerinden belirlenecektir. Bu duyuru sadece yaz döneminde stajını yapmış öğrencileri kapsamaktadır.