2020-2021 Güz Döneminde Staj I ve/veya Staj II derslerini Firma/Kurumda Tamamlayan Öğrencilerin Dikkatine

2020-2021 güz döneminde stajlarını kurum/firmalarda daha önce teknoloji fakültesi tarafından belirtilen tarihlerde yapmış olan öğrencilerimizin staj defterlerini aşağıda belirtilen belgelerin imzalı ve mühürlü hallerinin, tarandıktan sonra pdf formatında firatmakineyazstaji@gmail.com adresine 18 Aralık 2020 Cuma gününe kadar e-posta yolu ile iletilmesi gerekmektedir. İlgili mail dışında gönderimler dikkate alınmayacaktır. Dosya alımları sadece bu e-mail üzerinden yapılacaktır.

E-posta gönderirken okul numaralı resmi öğrenci mail adresi kullanılacaktır. Konu başlığında ad soyad-öğrenci numarası-staj türü (stajI-II veya staj I gibi) mutlaka belirtilmelidir.

Staj I ve II yi yapan ve teslim edecek öğrenciler, iki stajı da tek bir mail içinde göndermeleri gerekmektedir.

Mail içeriğinde;

1- Staj defterinin tamamı (imzalı ve mühürlü) (taranmış pdf halinde)

2- Staj sicil fişi (staj not çizelgesi) (imzalı ve mühürlü) bu iki belge tek mail altında gönderilmelidir. (taranmış pdf halinde)

Pdf formatındaki belgelerinizi öğrenci numarası, ad ve soyadın baş harflerini içerecek şekilde isimlendiriniz.

E-mail'i eksik belgeli ya da hatalı olarak gönderirseniz gönderdiğiniz e-maile reply (cevapla) yaparak dosyanızı tekrar gönderiniz. Farklı mail başlıklarıyla gönderimde bulunmayız.

NOT: Bu duyuru 2020-2021 güz döneminde ödev olarak staj I ve staj II dersini alan öğrencileri kapsamamaktadır. Sadece firma/kurumda stajlarını (Staj I ve/veya Staj II) tamamlamış öğrencileri kapsamaktadır.

NOT: İşyeri eğitimi stajını kapsamamaktadır.