İşyeri Eğitimi Yapan Öğrencilerin Dikkatine

Covid-19 salgın hastalığı nedeni ile işyeri eğitimi dersinizin aksamaması açısından ve ders değerlendirmesinin yapıla bilmesi için bazı çalışmaların yapılması sizin açınızdan önem arz etmektedir.

1-İşyeri eğitimini firma veya kurumlarda yapanlar

2020-2021 Güz yarıyılında işyeri eğitimine giden öğrencilerimiz, iş yerlerinde geçirdikleri süre zarfında işyerleri hakkında bazı bilgiler öğrenmiş ve yapılan işler hakkında tecrübe kazanacaklardır. İşletmede işyeri eğitimi süresince öğrenmiş olduğu bilgi ve kazanımları İşyeri Eğitimi dosyası halinde imzalı halini taratarak pdf formatında uzaktan eğitim sistemine yükleyeceklerdir.  Staj sicil fişlerinizi de pdf formatında uzaktan eğitim sistemi üzerinden yükleyiniz.

2-İşyeri eğitimini ödev olarak yapanlar

Salgın hastalık nedeni ile işyerlerine gidemeyenler:

Özel sektörün gereksinimi olan Kaizen, Sigma ve 5S gibi bazı eğitim programlarının öğrenilmesi mühendislik ve yöneticilik özelliğinin kazanılması açısında önem arz etmektedir. Bu sebepten dolayı ödevler İşyeri Eğitimi dosyası halinde pdf formatında sisteme yükleyeceklerdir. Ayrıca hazırlanan dosyanın sunum videosunu Youtube kanalınıza yükleyip linkini uzaktan eğitim sisteminde paylaşmanız gerekmektedir.

Son teslim tarihi: 15 Ocak 2021

İşyeri eğitimi stajı bitiş tarihi : 08 Ocak 2021